-->
 

Ghid turistic - Vacanta in satul Magura, judetul Brasov - MERIDIAN RENT A CAR
Data Postari: 2018-04-12 11:53:52

Satul Magura, supranumit si “Raiul din Muntii Piatra Craiului” este situat in comuna Moeciu din judetul Brasov. In acest loc, turistii care vor sa evadeze din aglomeratia orasului, vor descoperi stilul de viata arhaic si pastoral al satenilor.

Datorita pozitionarii acestuia chiar in inima Parcului National Piatra Craiului, Satul Magura este ideal pentru iubitorii de natura, avand posibilitatea sa descopere numeroase specii de plante si de animale protejate prin lege, cum ar fi: garofita Pietrei Craiului, caprioara, vulpea, etc.

   

O zona predominata de dealuri, Satul Magura reprezinta locul perfect pentru organizarea de excursii, drumetii sau plimbari relaxante in aer liber. Totodata, din satul Magura aveti acces usor si la obiectivele turistice din apropierea acestuia: Varful Magura MicaPestera Liliecilorsatul PesteraCetatea RasnovPoiana BrasovOrasul Brasovculoarul Rucar-BranCastelul BranManastirea Sfanta Treime.

Satul Magura a atras atentia publicatiei britance Financial Times, care reda intr-un articol povestea autoarei Arabella McIntyre-Brown, o britanica care a ales sa se retraga la Magura, in anul 2000. Intr-un interviu, autoarea marturiseste ce a determinat-o sa ramana in Romania: “Initial am ales satul Magura, nu tara! Dar pe masura ce a trecut timpul si am putut sa vizitez mai multe regiuni, sa cunosc mai multi oameni, sa-mi fac prieteni, am ajuns sa iubesc Romania cu totul.”

Daca v-am starnit curiozitatea, apelati la serviciul de inchiriere oferit de MERIDIAN RENT A CAR! Va livram masina non stop acasa, o puteti prelua de la sediul nostru din Bucuresti sau direct in Aeroportul Otopeni (Henri Coanda). Si in plus, aveti avans 0 €!

REZERVA ACUM!

0744.104.147


Cauta masina

Locatie Preluare:

Locatie Predare:

De la:

Pana la:


Am varsta peste 25 ani