-->
 

Ghid turistic - Bacau - MERIDIAN RENT A CAR
Data Postari: 2017-03-31 13:16:08

Bacau este resedinta si cel mai mare oras din judetul Bacau, Romania. Este traversat de raul Bistrita, care asigura, prin centrala hidroelectrica locala, o parte insemnata a consumului de energie electrica locala. Suprafata municipiului este de 60 km patrati, iar populatia este de aproximativ 175.500 de locuitori.

Orasul este strabatut de drumurile europene E85 si E57, artere de circulatie europene si nationale ce fac legatura cu Bucuresti, cu nordul tarii, precum si cu Transilvania. Pe cale feroviara, legaturile nationale si internationale se realizeaza prin reteaua CFR. Pe cale aeriana, Bacaul dispune de un aeroport international a carui aerogara destinata transportului de marfa si persoane, asigura curse regulate catre diferite destinatii nationale si europene.

                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Municipiul Bacau, resedinta judetului cu acelasi nume, se afla in Nord-Estul tarii, in partea central-vestica a Moldovei, la doar 9,6 km in amonte de confluenta Siret-Bistrita. Principalele zone turistice ale judetului Bacau sunt Slanic Moldova, Poiana Sarata, Magura, Targu Ocna, Poiana Uzului, in general Valea Oituzului, Casinului si Trotusului, care reprezinta in principal zona montana a judetului.

 

                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

Pentru turismul de tratament, statiunea Slanic Moldova este recunoscuta pentru amplasare si pentru factorii terapeutici deosebiti, dispunand de 22 de izvoare cu ape cloruro sodice, usor sulfuroase, atermale, deosebit de eficace in tratarea bolilor digestive.

Daca v-am starnit curiozitatea, apelati cu incredere la serviciul de inchiriere oferit de MERIDIAN RENT A CAR. Rezerva acum pe  www.meridianrentacar.ro.


Cauta masina

Locatie Preluare:

Locatie Predare:

De la:

Pana la:


Am varsta peste 25 ani