-->
 

Despre noi - MERIDIAN RENT A CAR

MERIDIAN SUD - sediu

 

MERIDIAN RENT A CAR este o companie ce iti ofera servicii de inchiriere auto. Ne dorim sa intampinam si sa depasim asteptarile tale prin preturi promotionale.

 

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul auto,  MERIDIAN RENT A CAR  iti ofera servicii de inchiriere auto pe termen scurt, mediu si lung, avand o flota compusa din diferite marci si modele. 

 

Masinile noastre sunt verificate si testate cu grija in service auto autorizat, inainte de fiecare inchiriere. Interiorul masinilor este curat si bine intretinut, astfel incat  sa poti calatori in deplin confort. Iti oferim spre inchiriere masini sigure, dotate cu aer conditionat, bine intretinute, aflate inca in perioada de garantie oferita de producator si cu reviziile efectuate la zi. 

Masinile noastre sunt pregatite si te asteapta sa pleci la drum: au plinul facut, Rovigneta, CASCO si RCA.

 

In cazul in care doriti sa inchiriati masina pe o perioada mai lunga sau doriti sa inchiriati mai multe masini, va vom transmite cu placere o oferta personalizata. Pentru a solicita o astfel de oferta, va rugam sa ne contactati utilizand datele disponibile in pagina de contact.

 

Poti inchiria o masina telefonic sau online, simplu si rapid, direct de pe site-ul nostru. Poti opta pentru plata cash, cu cardul sau pentru plata OP. Poti ridica masina rezervata de la sediul MERIDIAN RENT A CAR din Bucuresti (Str. Turnu Magurele Nr. 52-62, Sector 4) sau poti opta pentru livrarea masinii la Aeroportul Otopeni (Henri Coanda).

 

Iti oferim toate aceste beneficii si avantaje, pentru ca ne pasa cu adevarat de timpul si siguranta ta.


Cauta masina

Locatie Preluare:

Locatie Predare:

De la:

Pana la:


Am varsta peste 25 ani