-->
 

Oferte si Reduceri inchirieri auto Bucuresti - MERIDIAN RENT A CAR

Profita acum de promotiile MERIDIAN RENT A CAR!

Venim in intampinarea clientilor cu discounturi avantajoase. Pentru noi, clientul trebuie sa fie pe primul loc. De aceea oferim promotii pentru inchirieri auto pe termen scurt, mediu si lung.

Discounturile avantajoase oferite de MERIDIAN RENT A CAR pentru masinile din Clasa A si Clasa B, valabile pana pe 31 august 2019, le gasiti in tabelul de mai jos:

Regulament campanie "4+1":

Regulament campanie promotionala "4+1"

 

Masinile care fac parte din Clasa A sunt urmatoarele:

Dacia New Sandero, Dacia Lodgy, Dacia Logan 2, Dacia Dokker VAN, Dacia Dokker Persoane.

Masinile care fac parte din Clasa B sunt urmatoarele:

Renault Clio 4, Renault Megane 4, Renault Megane Sedan, Dacia Duster 4x4 (manual si automat), Dacia Logan MCV, Renault Captur (manual si automat), Renault Kadjar (manual si automat), Volkswagen Golf 7 Automat, Volkswagen Golf 7 Manual, Nissan X-Trail, Renault Trafic 8+1.

Masini care fac parte din Clasa C:

1. Dacia Logan

Autoturismul are un pret promotional: Dacia Logan - 15 euro/zi, cu limita de kilometri de 50 km/zi. Depasirea numarului de kilometri va fi taxata cu 0,1 euro + tva/km pentru fiecare kilometru depasit.

Dacia Logan nu intra in nici o categorie de discounturi mentionate mai sus, deoarece are deja un pret promotional facut special pentru aceasta perioada.

 

2. Dacia Dokker Van

Autoturismul are un pret promotional: Dacia Dokker Van - 17 euro/zi, cu limita de kilometri de 50 km/zi. Depasirea numarului de kilometri va fi taxata cu 0,1 euro + tva/km pentru fiecare kilometru depasit.

Dacia Dokker Van nu intra in nici o categorie de discounturi mentionate mai sus, deoarece are deja un pret promotional facut special pentru aceasta perioada.


Cauta masina

Locatie Preluare:

Locatie Predare:

De la:

Pana la:


Am varsta peste 25 ani