-->
 

Oferte si Reduceri inchirieri auto Bucuresti - MERIDIAN RENT A CAR

Profita acum de promotiile MERIDIAN RENT A CAR! Poti inchiria o masina la cele mai bune preturi!

Venim in intampinarea clientilor cu preturi speciale si cu servicii de rent a car la cele mai inalte standarde. Pentru noi, clientul este pe primul loc, este cel mai important. Si de aceea oferim promotii pentru inchirieri auto pe termen scurt, mediu si lung.

Discounturile avantajoase oferite de MERIDIAN RENT A CAR pentru masinile din Clasa A si Clasa B, valabile incepand cu 13 decembrie 2017, le gasiti in tabelul de mai jos:

Masinile care fac parte din Clasa A sunt urmatoarele:

Dacia Sandero, Dacia New Sandero, Renault Megane 3, Dacia Lodgy, Renault Fluence Manual, Dacia Logan 2, Volkswagen Golf 6 Manual.

Masinile care fac parte din Clasa B sunt urmatoarele:

Renault Clio 4, Renault Megane Estate, Renault Megane 4, Renault Megane Sedan, Renault Laguna Manual si Automat, Dacia Duster 4x4, Dacia Logan MCV, Renault Fluence Automat, Renault Captur Manual si Automat, Renault Kadjar, Volkswagen Golf 6 Automat, Volkswagen Golf 7 Manual, Volkswagen Passat, Volkswagen Jetta, Ford Focus, Volkswagen Tiguan, Nissan Note, Nissan Micra, Nissan X-Trail, Renault Trafic 8+1.

Masini care face parte din Clasa C:

Dacia Logan 

Autoturismul are un pret special incepand cu 12 decembrie 2017: Dacia Logan - 15 euro/zi. Perioada minima de inchiriere este de 3 zile, cu limita de kilometri de 50 km/zi. Depasirea numarului de kilometri va fi taxata cu 0,1 euro + tva/km pentru fiecare kilometru depasit.

Dacia Logan nu intra in nici o categorie de discounturi mentionate mai sus, deoarece are deja un pret promotional facut special pentru aceasta perioada.


Cauta masina

Locatie Preluare:

Locatie Predare:

De la:

Pana la:


Am varsta peste 25 ani