-->
 

Termeni si Conditii - MERIDIAN RENT A CAR

TERMENI SI CONDITII - MERIDIAN RENT A CAR

 

1. Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Prin accesarea si utilizarea site-ului ”www.meridianrentacar.ro” acceptati, implicit si neconditionat, prezentele Conditii Generale de Acces si Utilizare care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu M MERIDIAN RENT A CAR.

Informatiile continute de acest site sunt generale, avand scop informativ si sunt adresate clientilor M MERIDIAN RENT A CAR, precum si altor persoane interesate.

M MERIDIAN RENT A CAR nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea acestora, dar va depune toate eforturile necesare pentru ca informatiile continute de acest site sa fie cat mai corecte si cat mai actuale.

 

2. Drepturi de proprietate intelectuala

2.1. Drepturi de autor

MERIDIAN Business Grup SRL este autorul site-ului de fata, toate drepturile fiindu-i rezervate. Informatiile, textele, fotografiile, sloganurile, desenele, imaginile, secvențele sonore precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea MERIDIAN Business Grup SRL sau a unor terti care au autorizat MERIDIAN Business Grup SRL sa le utilizeze.

Continutul si elementele de grafica ale prezentului site, inclusiv – dar fara a se limita la acestea – tot continutul format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor/ sectiunilor/ minisite-urilor/ showroom-urilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de/si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newsletter-e etc,) apartin MERIDIAN Business Grup SRL, fiind proprietatea acesteia.

Reproducerile, partiale sau integrale, pe hartie sau digital, a materialelor incluse in site-ul ”www.meridianrentacar.ro” sunt autorizate, cu conditia, ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii continutului ori a securitatii lui, ori pentru discreditarea sau hartuirea M MERIDIAN RENT A CAR. Orice fapta de acest gen poate constitui infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute in scris pe adresa: Bucuresti, Sectorul 4, Str. Turnu Magurele, Nr. 52-62.

 

2.2. Drepturi de marca

Numele M MERIDIAN RENT A CAR, logo-ul M MERIDIAN RENT A CAR sunt marci inregistrate de catre MERIDIAN Business Grup SRL.

Numele altor marci sunt pentru simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de M MERIDIAN RENT A CAR.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinuta, in prealabil, autorizatia de la proprietarul marcii, constituie infractiune de .contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.


3. Informatii despre produse si servicii

Site-ul ”www.meridianrentacar.ro” are ca scop prezentarea generala si promovarea gamei de produse si de servicii distribuite de M MERIDIAN RENT A CAR.

MERIDIAN Business Grup SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site, mai ales pe cele referitoare la modele, caracteristici tehnice, dotari standard sau optionale si preturi, in orice moment, fara notificare prealabila, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea MERIDIAN Business Grup SRL, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Utilizatorii inteleg si accepta neconditionat ca orice informatie existenta pe site nu este si nu poate fi considerata drept oferta ferma de produse sau de servicii venind din partea M MERIDIAN RENT A CAR.

Informatiile postate pe site sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu trebuie a fi considerate ca fiind o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de M MERIDIAN RENT A CAR.

Caracteristicile autovehiculelor prezentate pe site-ul ”www.meridianrentacar.ro” sunt cele existente la momentul redactarii sau actualizarii diferitelor pagini ale site-ului.

 

4. Date personale

Pentru informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.

 

5. Date fără caracter personal

Informațiile fără caracter personal pe care ni le comunicati si care se refera la preferintele, interesele principale și pasiunile dumneavoastra, sunt utilizate pentru a va propune produse și servicii adaptate gusturilor dumneavoastra .

Este posibil să obținem informații în mod automat dar care nu pot fi în niciun caz asociate vreunei persoane. Aceste informații se referă la tipul de browser pe care îl utilizati, la platforma computerului dumneavoastra și la numele domeniului prin care aveti acces la site-ul nostru.

 

6. Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul ”www.meridianrentacar.ro” necesita o autorizatie prealabila, in scris, de la M MERIDIAN RENT A CAR. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie, prin urmare, sa contactati departamentul de marketing al M MERIDIAN RENT A CAR.

MERIDIAN Business Grup SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink, plecand de la site-ul ”www.meridianrentacar.ro” si nu este responsabila, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.


7. Limitarea raspunderii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. MERIDIAN Business Grup SRL nu va putea fi tinuta responsabila pentru daune directe sau indirecte (inclusiv pierderea/alterarea/distrugerea unor date, informatii sau programe stocate pe computerul dvs.) si/sau pentru prejudicii materiale si/sau financiare, rezultate ca urmare a accesarii sau utilizarii acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.

MERIDIAN Business Grup SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe site. MERIDIAN Business Grup SRLva face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

In mod expres, Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca MERIDIAN Business Grup SRL este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe sau indirecte, indiferent de natura acestora, rezultate din accesarea site-ului ”www.meridianrentacar.ro” si/sau din utilizarea serviciilor oferite de acesta.

In caz de forta majora, MERIDIAN Business Grup SRL si/sau angajatii ori reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva etc.

Acest site contine link-uri catre site-uri externe, care nu se afla sub controlul si responsabilitatea MERIDIAN Business Grup SRL. De aceea nu suntem raspunzatori sub nici o forma pentru continutul niciunuia dintre aceste site-uri.

 

8. Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti pot fi considerate competente.

 

9. Actualizarea conditiilor generale

''Termeni si Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si MERIDIAN Business Grup SRL in privinta utilizarii site-ului nostru. MERIDIAN Business Grup SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza, in orice moment, accesul la site, precum si Conditiile Generale. De aceea, va rugam sa vizitati, in mod regulat, aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.


Cauta masina

Locatie Preluare:

Locatie Predare:

De la:

Pana la:


Am varsta peste 25 ani